Mint emberek, mindig igyekszünk dolgokat javítani és innoválni; ezzel előre mozdítjuk magunkat. Ebben a folyamatban azonban néha véletlenül megfeledkezünk arról, mi a természetes számunkra. Egy ilyen példa, amit figyelmen kívül hagyunk az elektromos töltés alapvető hatása a testünkre. Ez nagyon fontos szerepet játszik a működésünkben. Az emberi test sejtekből áll, és minden egyes sejtünk gyakorlatilag egy kis erőmű. Egy olyan erőmű, amely a legjobban a környezetben működik, ahol millió évek alatt fejlődött ki. Ennek a természetes környezetnek a Föld bolygó elektromos töltésével kell rendelkeznie - vagyis enyhe negatív töltéssel.

Mára azonban már nem vagyunk olyan környezetben, ahol a sejtjeink a legjobban működnek! Izolálva vagyunk a cipőnk talpa által. Már nem vagyunk kapcsolatban a Földdel, hogy átadja nekünk a negatív töltését, és ezzel segítse fenntartani a természetes környezetet a sejtjeink számára.

Ez őrültnek vagy elhanyagolhatónak tűnhet - mi is ezt gondoltuk, de az elektromos elszigeteltségünk a földfelszíntől hatalmas fiziológiai hatásokkal jár. És mindehhez csak annyi szükséges, hogy helyreállítsuk a közvetlen kapcsolatot a Földdel, hogy visszakapjuk az enyhe negatív töltést, amelyben a testünk a legjobban működik.

Olvass tovább, vagy nézd meg az e-shop kínálatát.

Nézd meg az e-shop kínálatát

Hogyan szakadtunk el

A gumitalp feltalálása és a belső tereken való tartózkodásunk miatt gyakorlatilag 99%-ban nincs kapcsolatunk a Földdel a bőrünkön keresztül. Civilizációnk vívmányai miatt hirtelen teljesen elszigetelődtünk a Föld felszínének elektromos töltésétől, és merész lenne gondolni, hogy ez nincs hatással a testünkre.

Ne aggódj! Ha vissza akarod szerezni a természetes töltést, nem kell mezítláb járni kint. Van más, modern módja is.

Miért kell foglalkoznunk az "earthling" / földeléssel?

Ésszerű kihasználni a természet által beállított elveket, hogy testünk a lehető legjobban működjön. És az egyik ilyen elv a pozitív hatású enyhe negatív töltés, ami a földeléssel jön létre. Nézzük meg együtt, milyen előnyei vannak a földelésnek és hogyan működik.

Már több mint 20 tudományos tanulmány igazolta a földelés egyértelmű előnyeit.

A legjobb az egyéni tapasztalat. És mindenki a környezetünkben, aki kipróbálta a földelést, már az első éjszaka után érezte a különbséget. Ezért szeretnénk ezt megosztani Veled is. Talán hihetetlenül hangzik, de ismét megerősítettük, hogy a testünkhöz úgy kell viszonyulnunk, ahogy a természet eredetileg kitalálta.

A földelés / "earthling" az alábbi előnyökkel jár:

  • csökkenti a gyulladást és a hozzá kapcsolódó fájdalmakat
  • csökkenti a stresszt
  • javítja a vérkeringést
  • javítja az alvást
  • növeli az energiát

Nézd meg az e-shop kínálatát