12V-os éjszakai LED szalag

Ár
3 700 Ft

Gyártó

Product code
AMBERLED12

Készleten
m

Speciális éjszakai amber LED szalag 12V, amelynek fénye nem tartalmaz kék fénykomponenst, így nem gátolja a melatonin termelést és elősegíti a minőségi alvást. Ez az egyetlen szalag Magyarországon, amely valóban amber színű (nagyon meleg narancssárga szín) és nem vörös. Az ár 1 méterre értendő (5m = 1 tekercs).

Figyelem! A LED szalag nem kész világítótest, hanem annak bekötéséhez szükséges ismereteket igényel - tápegység, dimmer, kapcsolók stb. használatát. A csomagban csak a vezetékes csatlakozóval ellátott LED szalagot kapod. Több

Az éjszakai LED szalag fényprofilja

A kulcskülönbség a hagyományos izzóhoz képest az, hogy gyakorlatilag nincs benne kék fény, így nem zavarja az alvást.

Miért és hogyan használja az éjszakai LED szalagot

A kék fény nem alkalmas az alváshoz, mert a szem ganglionsejtjein keresztül jeleket küld az agyba, amelyek gátolják a melatonin hormon termelését. Ha nem elegendő a melatonin, nehezebben fogsz elaludni. És ha elalszol, akkor egy ideig az alvás nem lesz regeneráló, és nagy a valószínűsége, hogy nehezen fogsz felkelni. A kék fényről részletesen beszélünk a kék fény fejezetben.

Ha nem nézel kék fényt lefekvés előtt, akkor a cirkadián hormonjaid helyesen működnek, és a magas melatonin szintnek köszönhetően este könnyen elalszol, és reggel jól ébredsz. Ez különösen előnyös a gyerekek és a gyerekek alvása szempontjából.

90 perccel lefekvés előtt nem szabad normál izzóval világítani és TV vagy telefon képernyőjét nézni.

Ez egyszerű, csak a megfelelő fényre van szükség!

Paraméterek
Energia 4,5W
Hőmérséklet 1750K
Fényerősség 300 lumen / 1m
Alkonyat igen
Teljesítmény 12V
Chipek száma 60ks/m