Egész nap használható RGBW intelligens izzó (E27)

Ár
15 000 Ft

Gyártó

Product code
ZIGBEE

Készleten
darab

Legújabb termékünk! A világ első intelligens izzója kék fény nélkül. Ismered az Ikea vagy a Philips Hue intelligens izzókat? A miénk ugyanazon a Zigbee technológián alapszik, ezért kompatibilis az ezzel a technológiával rendelkező összes intelligens otthoni átjáróval (Hue Bridge, Ikea, Lidl és mások). Viszont egyedülálló abban, hogy speciális kék fény nélküli chipjeinket tartalmazza. Álmunk volt, hogy hozzunk egy egészséges biodinamikus izzót, amely nappal és éjszaka is alkalmas, és most ez valóra vált. Több

Az intelligens Zigbee izzó 24 órás használatra készült. Napközben semleges fehér fényt tud biztosítani, este pedig fokozatosan áttérhetsz a kék komponens nélküli világításra. Nem ez az első intelligens izzó, de ez az első olyan intelligens izzó, amely színes chipekkel, nappali chipekkel, sőt olyanokkal is rendelkezik, amelyekben egyáltalán nincs kék komponens.

Színes (RGB) és fehér (W) módban

Az izzó két üzemmódban működik. RGB (piros-zöld-kék) színmód, melynek köszönhetően bármilyen színt keverhetsz. Továbbá a W (fehér) betű a teljes nappali és éjszakai világítást jelzi. Az esti világításhoz nem kell vörösben ragyognod, mint a hagyományos RGB izzóknál, hanem élvezheted a többi lámpánkból ismert borostyán-narancssárga fényt. Tiszta vörös világítást estére nem ajánlunk a szűk fényspektrum miatt. Viszont a piros nagyon praktikus éjszakai tájolású világításként.

Zigbee technológia

Azért választottuk a Zigbee technológiát, mert ez az egyik legelterjedtebb és legmegbízhatóbb intelligens otthoni platform. A WIFI és BLE izzókhoz képest Zigbee technológiás intelligens otthoni átjáróra van szükség – például Hue Bridge, Ikea vagy LIDL átjáró. Az előnye, hogy a kapu használatakor lehetőség van a fény színének automatizálására a napszaktól függően. A Zigbee átjáró nem tartozik az izzóhoz.

Paraméterek
Energia 10 W
Szál E27
Hőmérséklet 1600 - 5000K
Fényerősség 1020 lm
Alkonyat igen
Energiaosztály G
Méret 60x110 mm