Éjszakai fény mozgásérzékelővel második generációs - Fény színe: Piros

Ár
9 300 Ft

Gyártó

Product code
MPLUG_GEN2-RED

Adja meg a termékválasztékot
Variant does not exist

Készleten
darab

A mozgásérzékelővel ellátott konnektoros éjszakai fény új változata még jobb, és ugyanolyan áron van, mint az eredeti. A lámpa új dizájnnal rendelkezik, de ez még nem minden. A 3 intenzitási szint helyett mostantól folyamatos fényerősség-szabályozás van. Pontosan beállíthatod a szükséges intenzitási szintet. Végül, de nem utolsósorban két szín közül választhatsz: az esti és éjszakai világításhoz alkalmas univerzális borostyán narancssárga, illetve a lágy éjszakai megvilágításhoz alkalmas piros változat. Több

A lámpa nem váltja fel a korábbi modelleket, de némileg más előnyökkel jár. 


Vörös vagy narancssárga színben világít. A piros változat teljesen nélkülözi a kék vagy zöld komponenseket. Bár a tudományos eredmények azt sugallják, hogy nem szükséges a zöld komponens teljes kiiktatása, két okból kínáljuk a piros fényt. Először is, ha mindkét fénykomponenst ki szeretnéd iktatni, akkor szerettük volna, ha van számodra megfelelő termékünk. Másodszor, a piros szín nagyon kellemes az egész éjszakai megvilágításhoz, amire leggyakrabban a dugaljfényeket használjuk. A narancssárga változat tökéletes esti és éjszakai világításként, bárhol, ahol van megfelelő aljzat. 

Mozgásérzékelővel és szürkületérzékelővel rendelkezik. Akárcsak az újratölthető lámpánk, ez is képes automatikusan világítani csak akkor, ha mozgás van. Két másik üzemmódja a kikapcsolt és a folyamatosan bekapcsolt. 

Beállíthatod a fényerősséget. Állítsd be a fényt pontosan úgy, ahogyan szükséged van rá. Csak csúsztasd el az intenzitás csúszkát, hogy megtaláld az éppen szükséges szintet.

Fényprofil

Borostyán

Piros