Földelő matracvédő (ágyhuzat alá)

Ár
37 000 Ft

Product code
EARTHING2

Készleten
darab

Hosszú, így vagy kiteríthető egy egyszemélyes ágyra, vagy keresztbe egy kétszemélyes ágyra. Működik normál pamut ágynemű alatt is. Egész éjszaka át tud földelni. Elég, ha csak ott van kiterítve, ahol nincs ruhád, így a matracvédő és közted csak egy vékony ágynemű van. Vezető szénszálas bőrrel, légáteresztő nyílásokkal és rugalmas pántokkal, mérete 68*185 cm. Több

Földelő matracvédő használata

A földelő matracvédőt földelő dugóval és csatlakozó kábellel szállítjuk. Az adaptert bedugod a konnektorba, összekapcsolod a takarót az adapterrel, a matracra helyezed, és felhúzod saját ágyneműdet. A matracvédőt olyan részre helyezd, ahol nincs rajtad ruha (például láb). Ha póló nélkül alszol, akkor a hátad alá teheted. Vagy helyezd a láb területére.

Mivel a matracvédő az ágyban van, logikus, hogy rajta fogsz aludni. Ez a legjobb idő a földeléshez, mert az alvás alatt zajlanak a test fő javítási folyamatai, és így a leginkább észrevehető a különbség.

Ápolása a matracvédőnek

A matracvédő gyakorlatilag karbantartásmentes. Időnként törölheted nedves ronggyal. Nincs szükség további karbantartásra. Ne mosd a matracvédőt a mosógépben.