Nappali és éjszakai LED szalag (2 az 1-ben) 24V

Ár
7 800 Ft

Product code
CCTLED24

Készleten
m

Egyedi nappali és éjszakai CCT LED szalag 24V, amely két különböző chipet tartalmaz. Az egyik chip kibocsátott fénye nem tartalmaz kék fényt, így nem blokkolja a melatonin termelését és elősegíti a minőségi alvást. A másik chip hideg fehér fényt bocsát ki, melynek hőmérséklete 6000K, és nagy mennyiségben tartalmazza a kék spektrumot, ami serkenti a nappali aktivitást. Ez az egyetlen LED szalag, amely lehetővé teszi a nappali és az esti világítás létrehozását. Figyelem! A LED szalag nem kész világítótest! Annak bekötéséhez szükséges a megfelelő ismeretek birtokában lenni - a tápegység, dimmer, kapcsolók stb. használata szükséges. A csomag csak a vezetékes csatlakozóval ellátott LED szalagot tartalmazza.

Az ár 1 méterre vonatkozik (5m = 1 tekercs). Több

Ez a speciális nappali és éjszakai LED szalag 24V-os rendszerben kínálja a legjobbat: nappal erős, hagyományos fényt biztosít, éjszaka pedig kímélő, ámber színű fényt ad, amely nem gátolja a melatonin termelést és elősegíti a minőségi alvást.

Ez a kettős funkciójú LED szalag kiváló választás otthonok, irodák, vagy akár kereskedelmi terek számára, ahol a nap folyamán szükség van a normál, erős világításra, míg az esti órákban a kímélőbb, alvást elősegítő fényre váltanak.

Mint minden LED szalagnál, itt is szükséges a megfelelő ismeretek birtokában lenni a bekötéshez, beleértve a tápegység, dimmer, kapcsolók stb. használatát. A csomagban csak a vezetékes csatlakozóval ellátott LED szalagot kapja.

A CCT LED szalag lehetővé teszi a fény színhőmérsékletének megváltoztatását. Ez a konkrét modell lehetővé teszi a fehér színhőmérséklet változtatását 1750K és 6000K között. A CCT LED szalagok úgy vannak kialakítva, hogy két különböző típusú LED chip található rajtuk szorosan egymás mellett. Ez teljes keverést tesz lehetővé, és bármilyen színhőmérséklet elérhető a megadott spektrumból. Ha nappal 6000K-on szeretne világítani, később este például meleg fehér 2700K-on, és este már csak a kék fény nélküli világítást szeretné - ezt a LED szalaggal egy vonalon elérheti.

A kombinált CCT LED szalag, amely nem tartalmaz kék fényt, jelentősen erőteljesebb, mint egyszínű éjszakai LED szalagjaink. 20 W/m teljesítményt ér el (összehasonlítva a 4,5W teljesítménnyel). Ez azt jelenti, hogy több LED chip található méterenként. Ez annak köszönhető, hogy ezek a szalagok használhatók nappali világításhoz, ahol a nagy teljesítmény nagyon fontos.

Paraméterek
Energia 20W
Hőmérséklet 1750K, 6000K
Alkonyat igen
Teljesítmény 24V
Chipek száma 240ks/m