Teljes spektrumú LED izzó CRI 98 (E27) napsütést szimulál

Ár
9 300 Ft

Gyártó

Product code
HIGHCRIBULB

Készleten
darab

A jelenleg legjobb nappali izzó, ami elérhető. Teljes spektrumú izzó, CRI 98 színhőmérséklet-indexszel. Ez azt jelenti, hogy a színeket 98%-ban úgy reprodukálja, mint a nap, és hasonló aktiváló és kognitív hatással van ránk.

Ehhez hasonlót nem találtunk az interneten, ezért mivel számunkra az egészséges világítás kulcsfontosságú, megrendeltük a gyártását. Ez az izzó egyedülálló a magas CRI 98 indexével és a beépített víztechnológiájával, ami a legfinomabb világítást biztosítja. Több

Ha nappali világításra választasz izzót, a fő szempontok a fényerő és a színvisszaadás hűsége (CRI/Ra) kell, hogy legyenek. A flicker hiányát talán még említenünk sem kell, ez természetesen alap. Ez azt jelenti, hogy az izzók nem villognak a szemünk számára láthatatlan frekvenciákon. A teljes spektrumú izzónk természetesen teljesen mentes ettől a flickertől, és ami a legfontosabb, a színvisszaadás hűsége eléri a CRI 98-at. Ez teljesen egyedülálló. Spektrumának összetételével a nap profilt másolja. Lehet, hogy nem szeretted a hűvösebb színű izzókat, de a nappali világításra jobbat nem találsz. Ez az izzó 5000 kelvin, azaz nappali meleg, és fénye is nagyon kellemes, részben a beépített víztechnológiának köszönhetően. Ez az a technológia, ami még egy szinttel feljebb emeli.

A Water-built in technológia ugyanis a legfinomabb világítást biztosítja. Nehéz leírni, amíg ki nem próbálod. Nem szeretnénk túlozni, de az izzó a speciális folyadéknak köszönhetően gyönyörűen finom és bársonyos fényt bocsát ki. Igen, az izzóban folyadék van.

Az izzó nem üvegből, hanem műanyagból készült, és rugalmas. Tehát nem fog összetörni. Ráadásul a gyönyörű fényen kívül a folyadék jobb hűtést biztosít a LED-chipek számára, ezáltal meghosszabbítja az izzó élettartamát. Az izzó tehát nem melegszik annyira, mint a hagyományosak.

Szerkezetileg gyönyörűnek találjuk a teljes spektrumú izzónkat. Tejes teste egészen a foglalatig ér, amely becsavarható a lámpába. Így felkapcsolás után egész teste világít. Lásd a termékfotókat.

Paraméterek
Energia 10 W
Szál E27
Hőmérséklet 5000K
Fényerősség 1020 lumen
Alkonyat nem
Energiaosztály F
Méret 60x110 mm