Terápiás súlyozott takaró Levia

Ár
75 500 Ft

Gyártó

Product code
LEVIA

Adja meg a termékválasztékot
Variant does not exist

darab

LEVIA luxus terápiás súlyozott takarók a jobb alvásminőségért, a stressz és a szorongás csökkentéséért és az általános jobb közérzetért. A testsúlynak körülbelül 7-12%-át nyomó LEVIA takarók gyengéd ölelésként tekerednek köréd. Ez a gyengéd nyomás tudományosan bizonyítottan támogatja a központi idegrendszer regeneráló állapotba való visszatérését, és serkenti az alváshormon melatonin termelését, így biztosítva az egészséges és természetes alvást. Különleges kialakításának és anyagainak köszönhetően ez a takaró optimális kényelmet biztosít, miközben fenntartja az alváshoz ideális hőmérsékletet. Ideális megoldás azok számára, akiknek a test megnyugtatására és a stressz természetes csökkentésére kell összpontosítaniuk. Válaszd ki a megfelelő súlyt és anyagot a preferenciáidnak megfelelően. Több

A súlyozott takarók nem új koncepció, külföldön már évek óta használják őket alvászavarok, kiégés, autizmus, ADHD, depresszió és más mentális betegségek terápiás kezelésére, nagy sikerrel. Ezt a kezelési módszert „mélynyomásos stimulációnak” nevezik. Ez a hatás elősegíti a hormonok termelődését a szervezetünkben, amelyek pihentető alvást, relaxációt és általános jó közérzetet biztosítanak. Sajnos már nem úgy élünk, „mint régen”, amikor a paraszimpatikus és szimpatikus idegrendszerünk egyensúlyban volt. Manapság testünk aktivizálása dominál, és nehéz jó regenerációs állapotba kerülni. Ezért manapság óriási értelme van minden olyan értelmes és funkcionális dolognak, ami a paraszimpatikus aktiválására képes.

A nehéz terápiás takarók nyugtató hatását egy 2020-as svéd tanulmányban vizsgálták, ahol a résztvevők 92%-a nyilatkozott pozitív hatásról még 12 hónap elteltével is, és a vizsgálatban résztvevők 78%-ának javultak a belépési problémái. További információért látogass el arra az oldalra, ahol részletesen tárgyalják a súlytakarók hatását.

Mit kap, ha LEVIA terápiás súlyozott takarót vásárol?

5x több kamra, mint a standard takaróknál

Az üveggyöngyök 5 x 5 cm-es kamrákban vannak elhelyezve, ami biztosítja a tökéletes súlyeloszlást és a takaró alakjának stabilitását.   

12 hurok a takaró tökéletes csatlakoztatásához az ágyneműhöz

A kényelem biztosításának második kulcsfontosságú pontja az ágynemű kerületén található hurkok, amelyek biztosítják, hogy a takaró ne mozduljon el az ágyneműben.

Válassza ki a megfelelő súlyú takarót

A takaró súlyának a testsúlyod 7-12%-a között kell lennie. Ha két súly között kell döntened, vagy nem vagy biztos benne, hogy a takaró súlya megfelelő-e számodra, mindig a könnyebb súlyt javasoljuk választani.

6 kg

Testsúly: 
45 - 75 kg

8 kg

Testsúly: 
75 - 110 kg

10 kg

Testsúly: 
110 kg-nál több

Az ágyneműt pedig tetszés szerint választhatod ki.

Jacquard / perkál

A LEVIA klímaszabályozó jacquard és perkál pamutból készült huzat egész évben tökéletes társ. A perkál hűsít és frissít a forró nyári éjszakákon, a jacquard viszont melegít a hideg téli hónapokban. Minden jacquard és perkál huzat OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkezik, és Portugáliában szövik és varrják kézzel.

Szatén

A hűvös szatén pamutból készült LEVIA huzat kellemes nyári éjszakákat biztosít. A selymesen sima pamutszövet hűsítő hatással van a bőrre, ugyanakkor elvezeti a felesleges hőt a testtől. Minden szatén huzat Törökországban készül és OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkezik.

Paraméterek
Méret 140x200 cm