Érezted már, hogy egy borongós nap után a napfényes séta feltölt energiával? Ugyanúgy a gyümölcsök vagy más termények is nagyobbak, lédúsabbak és ízletesebbek a megfelelő napsütés mellett. A napfény energiát ad nekünk, és segít aktívnak lenni.

Ellenben a hagyományos mesterséges világításnak nincsenek az előbb említett előnyei. Megvilágít, de nem nyújtja ugyanazt, mint a napfény. A mai technológiának köszönhetően senkinek sem kell már hagyományos világítást használni.

Használj teljes spektrumú izzókat

A teljes spektrumú izzók a lehető legnagyobb mértékben lemásolják a napfény hullámprofilját a látható tartományban. Természetesen a nap sokkal szélesebb spektrumot termel - beleértve a láthatatlan részeket, mint az UV sugárzás. Ezeket azonban ne várd el az izzóktól. Például nem fognak D-vitamint termelni. Mégis számos pozitív hatásuk van - különösen a hangulatra és a koncentrációra -, és ár-érték arányban összehasonlíthatók a normál minőségű izzókkal, így nincs ok arra, hogy nappal ne használj teljes spektrumú fényt.

Teljes spektrumú világítás előnyei:

  • Napközbeni használat javítja az éjszakai alvást.
  • Javítja a hangulatot, csökkenti a depressziót.
  • Csökkenti a szezonális affektív zavart (SAD).
  • Nem fáj a szemnek.
  • Semlegesen megjeleníti a színeket.

Szeretnéd otthonodban használni őket?

A LED technológia megbízhatóságának köszönhetően úgy véljük, hogy érdemes beruházni a teljes spektrumú izzókba. Egyszer kell megvásárolni, és hosszú ideig elhozza majd a Napot otthonodba.

Nézd meg a kínálatot az e-shopban